Blog

 1. -15% popusta

  -popust na ir panele Vitalheizung Victory -15%

  -v kolikor želite ponudbo, ki vključuje tudi montažo in vključen popust  nam pošljite podatke na email: info@nuvision.si in vam bomo poslali predračun na vaš email.

   

  Preberi Več »
 2. Predsezonska akcija po starih cenah!

  Preberi Več »
 3. Nagradna igra Klimatska naprava Maxon fresh ,5kw

  Preberi Več »
 4. Akcija -25%

  Pri nakupu ir panelov iz našega prodajnega programa, nudimo posebni 25% popust na vse izdelke ir panelov Vitalheizung. 

  Pošljite nam vaše podatke o kvadraturi posameznih prostorov ali izpolnite POVPRAŠEVANJE , na podlagi vašših podatkov vam bomo pripravili ponudbo. Lahko nam pošljete tudi konkurenčno ponudbo in potrudili se bomo, da vam pripravimo ugodnejšo.

  Preberi Več »
 5. Akcija 25%

  Akcjiska cena na vse izdelke ir panelov Vitalehizung, popust v  višini -25% pri nakupu ir panelov z montažo ali brez.

  Pošljite povpraševanje na info@nuvision.si ali pa nam pošljite vašo konkurenčno ponudbo in potrudili se bomo, da vam bomo lahko naredili ugodnejšo....

  Preberi Več »
 6. IR ogrevanje kopalnice

  IR paneli za kopalnico so lahko varčna in zdrava rešitev za ogrevanje

  IR ogrevanje uvrščamo med najbolj naravne, zdrave, predvsem pa izjemno varčne načine gretja. Ker je zelo podobno sončnemu ogrevanju, ki je posledica infrardečega sevanja, je človeku prijazno, sami infra žarki namreč za človeka ne predstavljajo nikakršne nevarnosti. IR grelci se ponašajo s številnimi pozitivnimi vplivi na naš organizem, kot so na primer krepitev srca, ožilja in imunskega sistema, pospešitev krvnega obtoka, lajšanje različnih tipov bolečin ter pomoč pri premagovanju utrujenosti. Dobro pa vplivajo tudi na naše psihično počutje, hitrejše celjenje ran in pomagajo pri prehladnih obolenjih. Ena pozitivnih lastnosti IR gretja je gotovo cenovna ugodnost. Poleg tega IR paneli nudijo možnost, da lahko z njimi opremite vsak prostor posamično. Za montažo in vzpostavitev takšnega grelnega sistema ne potrebujete predho

  Preberi Več »
 7. Ir paneli-obročna plačila

  Novo !!! Nakup vse do 24 obrokov za vse izdelke iz naše ponudbe. Enostavno, hitro in varen nakup kar iz vašega naslonjača. Izberite izdelek ga dodajte v košarico, nato izberete število obrokov in že ste končali.

  Preberi Več »
 8. Akcija klimatske naprave

  Nakup klimatske naprave z montažo, samo 599 eur z ddv !

  Preberi Več »
 9. Akcija v Maju in Juniju 2019

  Ne zamudite ugodnosti pri nakupu IR panelov Vitalheizung !

  Preberi Več »