Digitalni TUCH termostat-za vgradno dozo

Digitalni TUCH termostat-za vgradno dozo

wifi tuch termostat

Digitalni TUCH termostat-za vgradno dozo-WIFI

COSA Smart termostat WI-FI

Cosa pametni termostat S svojim mobilnim telefonom lahko upravljate svoj grelec ali klimatsko napravo s termostatom Cosa Smart, medtem ko prihranite pri stroških do 30%.
128,10 € 105,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
COSA Smart termostat WI-FI
3x 43.5 €
6x 21.94 €
12x 11.16 €

Prihranite do 30% pri Cosi

Hiša se lahko pregreje podnevi, če se sobni termostat ne uporablja. Sobni termostat lahko prepreči nepotrebno izgubo energije tako, da ohrani temperaturo hiše. Cosa, za razliko od običajnega sobnega termostata, vam lahko pomaga pri varčevanju z energijo med spanjem ali zunaj doma s pomočjo pametnih načinov in enostavnega uporabniškega vmesnika.

Shrani s funkcijo obveščanja Cosa lahko zmanjša porabo energije do 30% z upravljanjem vašega grelnika, radiatorja in klimatske naprave s pametnimi algoritmi. Nadzirajte svojo energijo Z lahkoto lahko spremljate porabo energije in razmerje varčevanja s poročili o uporabi Cosa in lahko učinkovito upravljate z energijo.

Popolno udobje z Coso Vedno na pravi temperaturi Vaš dom lahko obdržite pri temperaturi, ki se počutite udobno. Nadzor z mobilnim telefonom Lahko upravljate svoj grelec, radiator in klimatsko napravo iz mobilnega telefona, tudi če niste doma.

Pametni načini Načini HOME, SLEEP in AWAY lahko preklapljate samodejno glede na tedenski urnik ali lokacijo v realnem času. Za vso družino Vse ostale družinske člane lahko povabite, da jim omogočijo upravljanje domače temperature.

Večsobna in večstanovanjska hiša Vsako sobo doma ali na drugi lokaciji, kot je pisarna ali poletna hiša, lahko individualno nadzirate iz ene mobilne aplikacije. Dodatne zmogljivosti Zmožnosti Cose lahko nadgradite s pametnimi razširitvami glede na vaše potrebe.  

 

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:COSA Smart termostat WI-FI