wi-fi usb vmesnik za upravljanje na daljavo preko pametnega telefona

WI-FI Umesnik USB Diloc Frozen

Halverson cepilnik HWP-140B

Halverson cepilnik HWP-140B

Grelna preproga 350w

PREDNOSTI IZDELKA: vodoodporna grelna preproga

Dimenzija 900x600x80mm

-grelna preproga površinska temperatura do maks. 60 °C

-Omejevalnik temperature, zaprt v preprogo

-nizka višina preproge 7 mm ali 9 mm na napajalnem vodu in zaobljeni robovi

-Nizka poraba energije (350 vatov)

-Prilagodljivost s preprostim nanašanjem in odstranjevanjem po potrebi.

-3m izvedba ploščatega kabla z vtičem Schuko

-Vodoodporen, 11kV dielektrična trdnost in zaščitni razred 2

-Prevozi je lahko do 3,5 tone, vendar obračanje koles na mestu ni priporočljivo

-4cm od roba jih lahko privijačite ali prevrtate za pritrditev

324,31 € 265,83 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Grelna preproga 350w
12x 28.11 €
18x 19.07 €
24x 14.54 €
Tip grelna preproga
Moč 350w
Dolžina 900 mm
Širina 600 mm
Debelina 8 mm
Napetost 230 V
Tok 1,52 A
IP zaščita IP69
Teža 6 Kg
Mesto montaže tla/zunaj ali znotraj
EAN koda  
Šifra Artikla 5010.10001
Certifikati CE,ROHS
Garancija 5 let

 

Vodotesne grelne preproge so namenjene uporabi v hladilnicah,tržnice, zabojniki ali hladilnice na prostem. Ker ko so naše noge ogrete  je celo telo toplo. Lahko se uporabljajo na prostem ali v zaprtih prostorih tam kjer potrebujete toploto.  

Grelna preproga je nepremočljiva in idealna rešitev za površine na katerih morate stati.Grelne preproge so na voljo v vseh območjih kjer je potrebno ogrevanje, tudi v tovornjakih pod paletami, artikli in podobno, so povozne in zdržijo velike obremenitve. Lahko jih povozite z kamionom ali viličarjem . Nepremočljiva grelna preproga je primerna na vseh delih, kjer je potrebno ogrevanje človeka ali različnih materijalov proti zmrzovanju. Uporba je mogoča tudi za živali, hišne ljubljenčke ali zavetišča...

 Uporabljate jih lahko  na delovnih mestih,  na številnih smučiščih,gostinski obratih,industrijskih obratih, cerkvah, razni sejemski prostori,drsališčah,ogrevanje raznih naprav, materijalov,(sodi,različni izdelki v skladiščah,kamionih, kontejnerjih) skratka možnosti so neomejene. Ogrevalno preprogo lahko položite na travnik,cesto,dovoz, kjer je potrebno narediti varen prehod po zimi proti zmrzali, poraba je majhna saj je njegova moč samo 350w. Enostaven priklop in možnost povezave več setov skupaj, kar vam omogoča ogrevanje večjih površin.

 

Spomladi odstranite umazanijo iz preproge in jo shranite do jeseni, grelna preproga je namenjen čiščenju z visokotlačnimi čistilci na razdalji 40 cm. Grelna preproga je vodoodporna sestavljena iz reciklirane plastike in toplotno prevodnih smol in jo je 100% reciklirati. Pri grelnih preprogah ne potrebujete uporabljati soli ali peska, tako pripomorete tudi k ohranjanju narave.

Nepremočljive grelne preproge nudijo varno stojalo z visokim udobjem, zaradi rahlo elastične površine. Preproge so nepremočljive, lahko se jih čisti, so trpežne odporne na velike pritiske kot so kamioni ali viličarji. 

4 cm od roba je grelna preproga brez toplotnega vodnika zato omogoča pritrditev v tla ali klančino z vrtanjem.  Priložen 3m kabel z šuko vtičem. Preproga je povozna z težo do 3,5 tone, obračanje koles na mestu ni priporočljivo.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Grelna preproga 350w