klimatska naprava DILOC 3,7kw, A++,WIFI ready.5 let Garancija

Klimatska naprava maxon fresh plus 3,5kw

Klimatska naprava Toshiba Seiya 3,3kw

Klimatska naprava Toshiba Seiya 3,3kw

Klimatska naprava DILOC-VISION 3,5kw

VISION je nova linija vrhunskih klimatskih naprav Diloc . Klima v energijskem razredu A +++ , z edinstveno in izjemno privlačno zasnovo. Zaradi stroge pozornosti linij in detajlov je idealen za instalacije v ekskluzivnih in elegantnih okoljih. 

524,60 € 430,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Klimatska naprava DILOC-VISION 3,5kw
12x 55.45 €
18x 37.6 €
24x 28.68 €

Najnovejši model VISION vrhunski izdelek, ki je v višjem rangu kot so : DAIKIN,MItshubishi,Toshiba ,je prejel v italiji nagrado za tehnološko inovativnost in estetski videz. Glede na svojo vrhunsko kvaliteto in tehnične specifikacije je cenovno izjemno privlačna cena. VISION model zadosti vsem potrebem še tako zahtevnega kupca , ki potrebuje nadstandardno klimo za svoje potrebe.

 

Vsi izdelki Diloc uporabljajo ekološki hladilni plin R32, kar prispeva k varovanju planeta. Za vsak model je značilna zelo visoka obratovalna energijska učinkovitost, ki združuje nizko porabo in visoko zmogljivost.

Vsi so opremljeni z izmenjevalniki toplote z "zlato" zaščitno obdelavo , ki izboljša njihovo učinkovitost, pospeši odtaljevanje in upočasni obrabo v primeru soli, vode-vlage in drugih jedkih snovi. Funkcija Auto Clean omogoča, da vsaka klimatska naprava Diloc odstrani vlago iz izmenjevalnika toplote in tako prepreči nastanek plesni in bakterij.

VISION je nova linija vrhunskih klimatskih naprav Diloc . Sistemi v energijskem razredu A +++ , z edinstveno in izjemno privlačno zasnovo.

Zaradi stroge pozornosti linij in detajlov je idealen za instalacije v ekskluzivnih in elegantnih okoljih. Najbolj tiho delovanje  z zelo nizko raven hrupa, samo 20 dB.

Med funkcijami, ki bogatijo to novo serijo, je tudi 3D funkcija, ki ponuja boljšo porazdelitev zraka v prostoru zaradi sinhroniziranega gibanja vodoravnih in navpičnih usmernikov .

Follow Me zazna želeno temperaturo s posebnim senzorjem, nameščenim na daljinskem upravljalniku, da ustvari prijetno klimo v njegovi bližini.

Kombinacije 2 antibakterijskih filtrov, hladno CATALYTIC filter in srebrov ion FILTER omogoča čiščenje zraka in zmanjšanje onesnaževanja okolja. Funkcija ECO samodejno nastavi (glede na okoljske razmere) obratovalne parametre podnebja, da zmanjša porabo električne energije.

 

Funkcije:

Energijski razred A+++

-3d funkcija razpihovanja zraka

-izjemno tiha 20db

-folow me zazna želeno temperaturo s posebnim senzorjem, nameščenim na daljinskem upravljalniku, da ustvari prijetno klimo v njegovi bližini.  

-Kombinacije 2 antibakterijskih filtrov, hladno CATALYTIC filter in srebrov ion FILTER omogoča čiščenje zraka in zmanjšanje onesnaževanja okolja.

-Funkcija ECO samodejno nastavi (glede na okoljske razmere) obratovalne parametre podnebja, da zmanjša porabo električne energije.

-Novo hladilno sredstvo R32

-Hlajenje/gretje/razvlaževanje/ventilacija

-TURBO za hitro doseganje željenih temperatur

-avtomatski način delovanja

-avtomatsko horizontalno in vertikalno usmerjevanje zraka

-TImer

-Sleap mode

-Led displey

 

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Klimatska naprava DILOC-VISION 3,5kw

Kaj vsebuje osnovna montaža...

- En preboj opečnatega zidu do 40 cm.

- Montaža zunanje in notranje enote do višine 4 m.

- Izdelava plinske-cevne in elektro povezave med enotama do 4 m.

- Izdelava odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote do 4 m na osnovi prostega padca po isti liniji kot cevi, v žleb ali pripravljen odtok.

- Nosilne konzole.

- Priklop na obstoječ električni priključek ob klimatski napravi.

- Drobni in montažni material za osnovno montažo.

- Vakumiranje.

- Polnjenje s plinom.

- Zagon in navodilo o uporabi naprave.

Okvirni čas montaže: do 4 delovne dni Vsa dodatna dela in material, ki je obsežnejši od osnovne montaže, doplačate ob montaži monterju.

 

 

Obračun stopnje DDV-ja klimatskih naprav z montažo: Cene klimatskih naprav so z 9,5% DDV-jem in veljajo zgolj za nakupe fizičnih oseb. Pravne osebe lahko preko email naslova info@nuvision.si zahtevajo ponudbo, v kateri Vam bomo pripravili kalkulacijo z 22% DDV (oz. v skladu z zakonom o DDVju - ZVDDV-1). Pravne osebe nakupa klimatske naprave z montažo preko spletne strani ne morejo opraviti. Podjetje Nuvision d.o.o. si pridržuje pravico,da tovrstne nakupe zavrne